KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursu świetlicowego Ozdoba Bożonarodzeniowa

Drodzy Uczniowie, Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie świetlicowym: Ozdoba Bożonarodzeniowa. Wszystkie prace są na bardzo wysokim poziomie. Gratulujemy wszystkim wygranej i życzymy dalszych sukcesów.

A z okazji zbliżających się Świąt życzymy Wszystkim Uczniom i Rodzicom pełnych radości, spokoju i szczęścia Świąt Bożego Narodzenia, wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym 2021 Roku.

Miejsce I:
Hanna Krzywicka II b
Magdalena Kulpa II c
Julia Milewska IV b
Bartłomiej Münzberger II b
Helena Raszplewicz I a
Małgorzata Rembowska IV a
Lea Sieradzka II a
Helena Szymaniak III a
Karina Wiśniewska I b

Miejsce II
Julia Czerska klasa IV a
Emilka Dmochowska II a
Franek Gładyga II a
Mateo Grabowski-Perez II b
Bartosz Lambert II b

Miejsce III:
Tomasz Borkowski I a
Lidia Łosowska I a
Karina Michalewska IV a
Katarzyna Ostromęcka III a

Z pozdrowieniami,
Agnieszka Skolimowska
Anna Goździkowska