KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Motto Szkoły

Gruntowne wykształcenie w przyjaznej atmosferze to gwarancja sukcesu dziecka w dorosłym życiu.

Zapraszamy na naszą stronę na Facebooku!
UWAGA!!! Konkurs fotograficzny dla klas I-III

Zapraszamy uczniów klas młodszych do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym pt. "Ostatnie dni lata". W konkursie mogą wziąć udział wyłącznie uczniowie klas I-III Szkoły Podstawowej nr 1 im. Gustawa Morcinka w Warszawie. Udział w konkursie jest bezpłatny. Każdy uczestnik może zgłosić maksymalnie jedn...

WAŻNE ZASADY

23.08.2021

WAŻNE ZASADY

23.08.2021

Dbajmy o nasze wspólne bezpieczeństwo. O tym warto pamiętać:   plakat informacje ogólne plakat rozkładówka dezynfekcja rąk...

Poniżej zamieszczamy Procedurę organizacji pracy oraz postępowania i zachowania się społeczności szkolnej Szkoły Podstawowej nr 1 im. Gustawa Morcinka w Warszawie obowiązującą od 1 września 2021 w czasie zagrożenia epidemicznego. Prosimy o uważne zapoznanie się z procedurą oraz jej przestrzeganie. procedu...

Szanowni Państwo, Drodzy Rodzice/Opiekunowie i Uczniowie - w roku szkolnym 2021/2022 organizatorem i operatorem żywienia w naszej szkole będzie firma SZWAJCARKA Marcin Sikorski.  W celu zapoznania się ze wszystkimi szczegółowymi informacjami dotyczącymi żywienia zapraszamy na stronę ajenta - www.szwajca...

Lato w mieście w Jedynce trwa... fotoreportaż

Lato w mieście w Jedynce trwa... Pogoda trochę się zepsuła, ale to nie ma wpływu na nasze humory - brak słońca i deszcze rekompensuje nam mnóstwo atrakcji....

Kronika Lata w mieście 2021

Za nami pierwszy tydzień akcji Lato w mieście w Jedynce. Pogoda dopisała, a bogaty program atrakcji każdego dnia gwarantował, że nikt się nie nudził. Wszyscy znaleźli coś dla siebie, o czym świadczą uśmiechy na buziach naszych podopiecznych. Było wesoło, atrakcyjnie i bezpiecznie. Zapraszamy na kolejny tydzień akcji!...

ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO 2021/2022

UROCZYSTE ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO 2021/2022 odbędzie się w środę 1 września klasy I i II godzina 9.15 sala gimnastyczna od ul. Pięknej klasy III godzina 9.15 w salach lekcyjnych klasy IV i V godzina 10.15 sala gimnastyczna od ul. Pięknej klasy VI i VII godzina 10.30 w salach lekcyjnych klasy VIII godzin...

Lato w mieście 2021

Akcja Lato w mieście w naszej szkole rozpoczyna się 16.08 i trwać będzie do 31.08. Zapraszamy! WAŻNE informacje od Koordynatora szkolnego akcji tutaj Więcej informacji tutaj  ...

Jak co roku, uczniowie i studenci z warszawskich szkół i uczelni mogą się ubiegać o stypendium m.st. Warszawy im. Jana Pawła II . Zapraszamy do zapoznania się z zasadami 17. edycji programu! Program stypendialny jest skierowany do uczniów szkół podstawowych (po skończeniu 3. klasy) i szkół...

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO 2020/2021

Zakończenie roku szkolnego 2020/2021 odbędzie się w piątek 25 czerwca na boisku szkolnym: klasy VIII godz. 8.30 klasy I godz. 9.00 klasy II godz. 9.30 klasy III godz. 10.00 klasy IV-V godz. 10.30 klasy VI godz. 11.00 klasy VII godz. 11.30  ...

UWAGA!!! REKRUTACJA DO KLAS PIERWSZYCH I ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO

Informacje i przydatne linki tutaj

życzenia na Dzień Matki

Z wielką radością zapraszamy na nasze tradycyjne Jasełka. Mimo pandemii i trudności związanych ze zdalną nauką, w Jedynce jasełka były, są i będą. Dzięki zaangażowaniu Siostry Milenii oraz Uczniów i Rodziców możemy podziwiać przepiękne i wzruszające przedstawienie. I cieszyć się, jakie utalentowane mamy Dzieci (i Rodziców). Dziękujemy!