KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Motto Szkoły

Gruntowne wykształcenie w przyjaznej atmosferze to gwarancja sukcesu dziecka w dorosłym życiu.

Zapraszamy na naszą stronę na Facebooku!

Jak co roku, uczniowie i studenci z warszawskich szkół i uczelni mogą się ubiegać o stypendium m.st. Warszawy im. Jana Pawła II . Zapraszamy do zapoznania się z zasadami 17. edycji programu! Program stypendialny jest skierowany do uczniów szkół podstawowych (po skończeniu 3. klasy) i szkół...

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO 2020/2021

Zakończenie roku szkolnego 2020/2021 odbędzie się w piątek 25 czerwca na boisku szkolnym: klasy VIII godz. 8.30 klasy I godz. 9.00 klasy II godz. 9.30 klasy III godz. 10.00 klasy IV-V godz. 10.30 klasy VI godz. 11.00 klasy VII godz. 11.30  ...

Turniej Sportowy Zbijak

W dniach 15-18 czerwca odbył się Turniej Sportowy dla klas I-III ZBIJAK . W rozgrywkach uczestniczyły dwie klasy pierwsze, trzy klasy drugie oraz dwie trzecie. Rozegrane zostały mecze w formule "każdy z każdym" na poziomie klas. W klasach pierwszych zwycięstwo odniosła 1b , w klasach drugich - 2b , a w trzecich...

Tajemnice kotów - zajęcia edukacyjne w klasie 2b

W klasie 2b odbyły się kolejne bardzo  ciekawe zajęcia prowadzone przez Panią Hannę Batko z MDK Łazienkowska, która wprowadza nas w fascynujący świat przyrody. Tym razem poznaliśmy koty - duże i małe oraz ich niezwykłe zwyczaje. Na zakończenie dzieci wykonały prace plastyczne - koty z papieru....

Projekt WisłoBadacze w klasie 2b

W ramach realizacji projektu ekologicznego WisłoBadacze klasa 2b uczestniczyła w warsztatach plenerowych nad brzegiem Wisły na Plaży Saska. Pani Karolina i Pan Robert - instruktorzy WisłoBadaczy, poprowadzili bardzo ciekawe zajęcia przyrodnicze w lesie łęgowym, dzieci konstruowały naturalny filtr do wody oraz pływały ł...

WAŻNE ZASADY

25.05.2021

WAŻNE ZASADY

25.05.2021

Dbajmy o nasze wspólne bezpieczeństwo. O tym warto pamiętać:   plakat informacje ogólne plakat rozkładówka dezynfekcja rąk...

Poniżej zamieszczamy Procedurę organizacji pracy oraz postępowania i zachowania się społeczności szkolnej Szkoły Podstawowej nr 1 im. Gustawa Morcinka w Warszawie obowiązującą od 1 września 2020 w czasie zagrożenia epidemicznego. Prosimy o uważne zapoznanie się z procedurą oraz jej przestrzeganie. procedu...

Lato w mieście 2021

Akcja Lato w mieście w naszej szkole trwać będzie od 16.08 do 31.08. Zapraszamy!   Więcej informacji tutaj  ...

Zajęcia edukacyjne w klasie 2b - Aborygeni, ludzie ze snów

Klasa 2b uczestniczyła w kolejnych zajęciach prowadzonych przez panią Agnieszkę Lepiankę-Pawlikowską z MDK Łazienkowska. Były to warsztaty edukacyjne z cyklu Odkrywanie kultury i natury ze szczyptą sztuki w tle, zatytułowane - Aborygeni, ludzie ze snów. Poznaliśmy kulturę i obyczaje Aborygenów poprzez leg...

Motylem jestem - zajęcia edukacyjne klasy 2b

Dzieci z klasy 2b uczestniczyły w bardzo ciekawych warsztatach przyrodniczych Motylem jestem prowadzonych przez panią Hannę Batko z MDK Łazienkowska. Poznały fascynujący i często zaskakujący świat motyli oraz wykonały piękne prace plastyczne - przestrzennego motyla:)...

UWAGA!!! REKRUTACJA DO KLAS PIERWSZYCH I ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO

Informacje i przydatne linki tutaj

życzenia na Dzień Matki

Z wielką radością zapraszamy na nasze tradycyjne Jasełka. Mimo pandemii i trudności związanych ze zdalną nauką, w Jedynce jasełka były, są i będą. Dzięki zaangażowaniu Siostry Milenii oraz Uczniów i Rodziców możemy podziwiać przepiękne i wzruszające przedstawienie. I cieszyć się, jakie utalentowane mamy Dzieci (i Rodziców). Dziękujemy!