KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Motto Szkoły

Gruntowne wykształcenie w przyjaznej atmosferze to gwarancja sukcesu dziecka w dorosłym życiu.

Wniosek o Kartę Ucznia WTP (ZTM)

Uwaga!Poniżej znajduje się link do wypełnienia wniosku elektronicznego o wydanie Karty Ucznia (ZTM) dla uczniów przyszłych klas I oraz innych nieposiadających jej uczniów.https://kartaucznia.ztm.waw.pl/d0712282...

UWAGA!!!Poniżej zamieszczone są procedury zapewnienia bezpieczeństwa w Szkole Podstawowej nr 1 w Warszawie w stanie epidemicznym.Prosimy o uważne zapoznanie się z tymi procedurami.  ...

Propagujemy maseczki

Kreatywny zespół edukacji wczesnoszkolnej, przy wsparciu pedagogiczno-psychologicznym, dba o bezpieczeństwo swoje i innych, promując jednocześnie piękny polski folklor ;)...

Przemoc karmi się milczeniem

W obecnej sytuacji osoby doznające przemocy domowej znajdują się w szczególnie trudnej sytuacji pozostając w miejscu zamieszkania ze sprawcami przemocy. Miasto Stołeczne Warszawa stale zapewnia pomoc osobom doświadczającym przemocy, oczywiście z zachowaniem odpowiednich procedur wynikających z wprowadzenia stanu...

Życzenia świąteczne

Życzymy Wam.......

Drodzy uczniowie! W związku z sytuacją występowania koronawirusa w Polsce rząd wprowadził nowe, ostrzejsze zasady bezpieczeństwa publicznego, w tym kolejne ograniczenia w przemieszczaniu się!Od 1 kwietnia do odwołania, osoby które nie ukończyły 18. roku życia nie mogą wyjść z domu bez opieki osób doros...

Szanowni Rodzice i Opiekunowie!W związku z sytuacją występowania koronawirusa w Polsce rząd wprowadził nowe, ostrzejsze zasady bezpieczeństwa publicznego, w tym kolejne ograniczenia w przemieszczaniu się!Od 1 kwietnia do odwołania, osoby do 18. roku życia nie mogą wyjść z domu bez opieki dorosłego opiekuna.Tylko obe...

Nauczanie zdalne

Praca zdalna w Jedynce Szanowni Rodzice i Drodzy Uczniowie!Za nami trzy tygodnie zdalnej nauki. Bardzo dziękujemy za Wasz wysiłek i starania. Wszyscy Uczniowie - i ci starsi, i ci całkiem mali - wykazują się wielkim zaangażowaniem, systematycznością i odpowiedzialnością. Codziennie otrzymujemy dowody Waszej wyt...

Domowa edukacja w klasach młodszych

Nasi najmłodsi uczniowie, korzystając ze wskazówek i zachęty nauczycieli, pięknie pracują w domach dzięki wielkiej pomocy swoich Rodziców.Zachęcamy do obejrzenia galerii prac plastycznych wykonanych podczas nauki zdalnej przez pierwszoklasistów. Powstały piękne prace o wiośnie, portrety sikorek or...

Komunikat dla UczniówDrodzy uczniowie!W związku z sytuacją występowania koronawirusa w Polsce, a także mając na uwadzewprowadzenie nowych zasad bezpieczeństwa, w tym ograniczenia w przemieszczaniu się,Mazowiecka Policja w trosce o Wasze bezpieczeństwo apeluje o stosowanie się do zaleceń.Bardzo istotne jest, ab...